Het succesvolle Open Tuinenweekend en verkiezing tuin van het jaar!

Ondanks het wisselende weer en de spaarzame aandacht van de schrijvende pers,met uitzondering van Dagblad Zaanstreek ( de aandacht op  facebook heeft wel enorm geholpen )en de concurrentie van de Tuin-Fair in Wormer  waren er bij de meeste tuinen redelijk veel bezoekers. Voor diegene die om wat voor reden dan ook het Open Tuinen Weekend heeft moeten missen hier wat foto’s van één van de deelnemers.Graag ontvangt de redactie van Zaans Groen Magazine nog meer foto’s van open tuinen.

SAM_0932De tuin van de Familie Koelemeijer werd ondanks het moeilijke adres goed bezocht (Tom Tom wist het niet te vinden)op zaterdag waren er al ruim 60 bezoekers en zondag waren dit er beslist nog meer. Van Rob Mantel op de Zandweg in Wormer hoorde wij ook goede berichten,dit is dan ook niet zomaar een tuin. Ook zijn tuin was een bezoek waard. SAM_0942

De tuin van de Koelemeijer’s is grootst van opzet iets wat wij van deze voormalig tuincentra-eigenaar mochten verwachten. De tuin heeft grote waterpartijen en is een mix tussen modern,landelijk en heeft ook nog een oosters tintje. Deze combinatie maakt de tuin echt een verrassende beleving en door het gebruik van tuinkamers in telkens andere stijlen maakte de perfect georganiseerde rondleiding een grote indruk ( in ieder geval op mij ).

Onze secretaris Carla van Katwijk druk in gesprek met Dhr. Koelemeijer ( rechts ).
Onze secretaris Carla van Katwijk druk in gesprek met Dhr.Koelemeijer (rechts ).

Zaans Groen Magazine ontvangt graag ook wat ‘indrukken’ van andere deelnemers dus als u graag wilt dat wij hier aandacht aan besteden stuurt u deze dan naar KMTPZAANSTREEK@GMAIL.NL

SAM_0955

Bekijk HIER het complete bericht over de tuin van de Koelemeijer’s.op TUINENSTRUINEN.COM

De verkiezing van de Open Tuin van het jaar loopt tot 15 juli , op deze datum wordt de winnaar bekend gemaakt.LET OP ! u kunt slechts 1 x stemmen.

Advertenties

1 Comment

  1. Wat een leuk geschreven stuk, helaas kon ik er niet bij zijn maar dat vind ik nu echt heel jammer. Groei en bloei mag echt trots zijn!

Reacties zijn gesloten.