De Zaans Groen Uit Agenda.

Eindelijk,het lijkt er op dat de zomer begonnen is! Heerlijk weer om dit weekend in de tuin te gaan werken of natuurlijk op uw terras of balkon te gaan zitten. Mocht u in beide geen zin hebben en bakken op een overvol strand al evenmin ziet zitten dan heeft ZG-Magazine een aantal tips voor u om dit weekend te gaan ondernemen.

Dit weekend staan de poorten van de Hof van de vierde sortie open en nodigen Tanja van der Knoop en Lucas Wildervanck u graag uit om hun prachtige landgoed te komen bezichtigen.hof open

www.hofvandevierdesortie.nl

Rozenkwekerij De Bierkreek In IJzendijke viert dit weekend het “Rozenfestival” . Een beetje uit de buurt ,maar eerst of daarna langs bij de Hof van de Vierde sortie maakt een leuk dagtochtje compleet. 

Ash Wednesday
Ash Wednesday

De 2500 rozen bij de kwekerij beginnen nu langzaam op kleur te komen maar de 600 verschillende soorten in de showtuin staan volop in de bloei. Ook zijn er nog andere activiteiten bij de Bierkreek, bekijk daarvoor hun website.

Audrey Wilcox
Audrey Wilcox

www.bierkreek.nl

In de Amsterdamse Hortus is dit weekend ook van alles te beleven,tot cuilinaire hoogstandjes aan toe. Je leest er alles over op hun FB-pagina.

hortus

Het eerste concert van het Hortusfestival is begonnen. Het groene kamermuziek festival speelt deze zomer maar liefst 24 concerten in de mooiste hortus van Nederland. Iedere donderdagavond in Amsterdam. + veel andere activiteiten die u kunt combineren met een bezoek aan de nieuwe kassen.

Mocht u zaterdag 6 juli in de buurt van Haarlem zijn dan is dit wellicht ( geen groene ditmaal ) ook nog een tip; Bij DURF! Wonen + Kleding in de Gierstraat 58 ( centrum ) is opruiming . De komende dagen is bijvoorbeeld de kleding van BY BAR 30 % goedkoper!!by bar 1

Op de pagina TUINEVENEMENTEN AGENDA van Tuinenstruinen kunt u ook nog informatie vinden over bijv. de Phloxen & Echinacea dagen in Weert en de Dahlia en andere zomerbollen dagen in Wolfheze.dahlia7

Advertenties