Lid worden.

De afdeling Zaanstreek van Groei & Bloei bestaat al sinds 1894 en is ( op de achtergrond ) vaak de verbindende factor geweest achter veel groene projecten in Zaanstreek. Onze afdeling is actief in het organiseren van lezingen,workshops,dagtochten,cursussen en nog veel meer wat uw groene hart zult raken. Tuinders en bloembinders ( en nieuwe bestuursleden )  zijn bij ons op hun plek.

De landelijke vereniging heeft zo’n 150 afdelingen en is daarmee ook de grootste horticultuur-club van ons land.  In onze snel veranderende wereld en een bijna verdubbeling van de wereldbevolking in de komende decennia zal tuin(-ieren)bouw een steeds belangrijke rol in onze samenleving gaan spelen. Met de expertise die wij in huis hebben en door onze omvang kan ( en moet ) KMTP Groei & Bloei een belangrijke rol hierin gaan spelen  ( klaar voor de toekomst ) .

Het magazine GROEI & BLOEI ontvangt u als lid onze vereniging ( ook in de losse verkoop ) en staat boordevol informatie over bloemen en planten,tuinen en tuin-architectuur,evenementen groen-tips enzovoort. Meer info over het blad en de vereniging ( en hoe u lid kunt worden ) vind u hier. 001_covernl_0513

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s